راهنمای خرید بهترین موبایل های پرچمدار در سال ۲۰۲۱

راهنمای خرید بهترین موبایل های پرچمدار در سال ۲۰۲۱

اگر در بازار موبایل‌های هوشمند به دنبال بهترین دیوایس‌های موجود می‌گردید، به جای درستی آمده‌اید و در این مقاله دقیقا بهترین (و البته گران‌قیمت) موبایل‌های هوشمندی که در بازار کنونی یافت می‌شود را برای شما لیست کرده‌ایم.

در این مقاله، تنها بهترین و پیشرفته‌ترین و پریمیوم‌ترین موبایل‌های هوشمند را خواهید بود. در این سطح، آخرین موبایل‌های خانواده گلکسی سامسونگ و آیفون انتخابی طبیعی به حساب می‌آیند. اما از طرف دیگر، برندهای چینی هم محصولات تحسین‌برانگیز خاص خود را دارند. هم شیائومی و هم اوپو می‌توانند دیوایس‌هایی قدرتمند و تقریبا بی‌نقص را به دست شما برسانند که کیفیت ساخت و قابلیت‌هایی برابر با محصولات اپل و سامسونگ و یا حتی بهتر دارند. در این مقاله نگاهی به موبایل‌های تاشو نیز انداخته‌ایم. اگرچه موبایل‌های گلکسی زد فولد ۲ و هواوی میت ایکس ۲ گزینه‌ای مناسب برای تمام مشتریان به حساب نمی‌آیند، اما اگر به بودجه لازم دسترسی دارید، خرید آن‌ها هم می‌تواند تصمیمی عاقلانه باشد.

بیایید نگاهی بیندازیم به بهترین موبایل‌های پرچمدار در سال ۲۰۲۱.

سامسونگ گلکسی اس ۲۱ اولترا 5G

مزایا:

  • بهترین نمایشگر OLED بازار با روشنایی بیش از ۱۰۰۰ نیت، رزولوشن 1440p، نرخ به‌روزرسانی ۱۲۰ هرتز، HDR10 Plus و پشتیبانی از S Pen
  • عمر باتری تحسین‌برانگیز به لطف باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی
  • عملکرد عالی دوربین در تمام سناریوها، توانایی‌های معرکه در زوم

معایب:

  • دستگاهی اندک بزرگ که در دست سر می‌خورد، برآمدگی دوربین پشتی چشم را آزار می‌دهد
  • بسته‌بندی نه‌چندان جالب دستگاه
  • عرضه دستگاه همراه با دو چیپست متفاوت در مناطق گوناگون می‌تواند باعث دردسر باشد

درست مانند گلکسی نوت ۲۰ اولترا که پیشتر از راه رسیده بود، گلکسی اس ۲۱ اولترا به تمام تکنولوژی‌های پیشرفته‌ای که سامسونگ می‌تواند به دست عموم مردم برساند مجهز شده و تنها جای خالی نمایشگر تاشو است که احساس می‌آید. همانطور که از چنین دستگاهی با چنین برچسب قیمتی انتظار می‌رود، دستگاه به بهترین نمایشگر ممکن مجهز شده و از تمام زرق و برق‌ها نیز پشتیبانی می‌کند، برای مثال می‌توان به پشتیبانی از استایلوس S Pen اشاره کرد. عمر باتری هم یکی از بهترین ویژگی‌های دستگاه به شما می‌رود، سنسور اثر انگشت عملکردی عالی دارد و اسپیکرهای استریو هم صدایی رسا و واضح تولید می‌کنند.

بعد نوبت به دوربین‌های تعبیه شده در دستگاه می‌رسد. استفاده از دوربین چهارگانه بدین معنا است که شاهد دو سنسور تله‌فوتو روی گلکسی اس ۲۱ اولترا خواهید بود که به زوم بومی ۱۰ برابری دست پیدا می‌کنند. در دوربین فوق عریض هم شاهد پیشرفت‌های قابل توجه هستیم و برای مثال قابلیت فوکوس خودکار باعث می‌شود دلایل کمتری برای ایراد گرفتن از دستگاه داشته باشیم و عملکرد دوربین نیز شکلی رقابتی‌تر به خود گرفته است. سنسور اصلی دستگاه کاملا جدید و ارتقایافته است و تصاویری ۱۰۸ مگاپیکسلی به ثبت می‌رسد. این سنسور ضمنا از دامنه داینامیک بالا، تصویربرداری معرکه در شرایط کم‌نور و فوکوس خودکار هم بهره می‌برد تا همواره قادر به ثبت تصاویری چشم‌نواز باشید. دوربین سلفی هم عملکردی مثل همیشه دارد و نتایجی تحسین‌برانگیز به ثبت می‌رساند.

سامسونگ کماکان موبایل‌های پرچمدار خود را در قالب دو ورژن گوناگون با دو چیپست متفاوت عرضه می‌کند و به این ترتیب خرید نسخه مجهز به چیپست اگزینوس خود سامسونگ آنقدرها ایده‌آل نخواهد بود. اما در عین حال باید افزود که فاصله میان چیپست‌های اگزینوس و اسنپدراگون طی سال‌های اخیر کمتر و کمتر شده و تفاوتی آنقدرها چشمگیر را در عملکرد شاهد نخواهید بود. بسته‌بندی دستگاه هم چیزی نیست که رضایت مشتریان را جلب کند و بسیار خالی از ظرافت جلوه می‌کند. حتی ادعای سامسونگ مبنی بر سازگاری بیشتر این بسته‌بندی با محیط زیست هم باعث نمی‌شود حس بهتری داشته باشیم. عدم تعبیه درگاه Micro SD روی بدنه دستگاه هم اتفاقی حقیقتا ناراحت‌کننده است. اما هیچ‌کدام از این مشکلات آنقدر بزرگ نیستند که باعث شوند گلکسی اس ۲۱ اولترا را یکی از بهترین گزینه‌های موجود در بازار کنونی به حساب نیاوریم.

اپل آیفون ۱۲ پرو مکس

مزایا:

  • بهترین آیفونی که تاکنون ساخته شده
  • کیفیت ساخت بالا – فریم فلزی، محافظ سرامیکی نمایشگر و پشتیبانی از استاندارد IP68
  • مجهز به توانمندترین چیپستی که در بازار کنونی یافت می‌شود

معایب:

  • بریدگی بزرگ نمایشگر و سر خوردن دستگاه در دست
  • خبری از نرخ به‌روزرسانی بالا در نمایشگر نیست
  • امکان افزایش حافظه داخلی وجود دارد و پورت لایتنینگ روی بدنه تعبیه شده
  • خبری از شارژر و هدفون در بسته‌بندی دستگاه نیست
  • قیمت‌گذاری کمرشکن

آیفون ۱۲ پرو مکس به جرئت بهترین موبایلی است که اپل تاکنون ساخته و به همین ترتیب، بهترین عضو در خانواده آیفون ۱۲ هم به حساب می‌آید. البته این دستگاه مسلما نواقص خود را هم دارد و برای مثال خبری از قابلیت‌هایی که مدت‌های طولانی منتظرشان بوده‌ایم نیست، قابلیت‌هایی نظیر پشتیبانی از نرخ به‌روزرسانی بالاتر از ۶۰ هرتز، تعبیه یک بریدگی کوچک‌تر روی نمایشگر یا بهبود چشمگیرتر دوربین. اپل بهبودهایی نسبی در سخت‌افزار تصویربرداری آیفون ۱۲ پرو مکس به وجود آورده، اما پردازش تصویر باعث می‌شود این بهبودها شکلی بی‌معنا به خود بگیرند.

از تمام این‌ها که بگذریم، آیفون ۱۲ پرو مکس مسلما یک ارتقای واقعی نسبت به نسل قبلی است و حالا از یک دوربین زوم جدید و حالت تصویربرداری در شب بی‌نظیر، مقاومت بیشتر در برابر ضربه، گرد و خاک و آب برخوردار است. این دستگاه کماکان استاندارد IP68 را دریافت کرده اما می‌تواند برای مدتی طولانی‌تر و در عمقی بیشتر از آب دوام بیاورد. عملکرد پردازشی دستگاه هم اساسا بی‌رقیب است. اگر یکی از آن دسته از افرادی هستید که باید هرطور شده موبایل آیفون به دست بگیرید، حتی نیازی به فکر کردن راجع به خرید آیفون ۱۲ پرو مکس ندارید. همین موضوع راجع به آیفون ۱۲ پرو هم مصداق دارد. همه‌چیز وابسته به این است که شما چه ابعادی را ترجیح می‌دهید. میان سخت‌افزار این دو دستگاه هیچ تفاوتی وجود ندارد و با خرید هرکدام، تجربه‌ای یکسان به دست خواهید آورد.

شیائومی می ۱۱ اولترا

مزایا:

  • نمایشگر خمیده بسیار جذاب، پنل پشتی سرامیکی
  • نمایشگر بسیار تحسین‌برانگیز
  • نمایشگر پشتی پتانسیل‌هایی فراوان را به نمایش می‌گذارد
  • شارژ فوق سریع باتری و عمر باتری عالی در قیاس با دیگر موبایل‌های این رده
  • کیفیت تصویربرداری و فیلم‌برداری کمتر دیده شده

معایب:

  • بدنه‌ای سنگین و بزرگ، بیرون‌زدگی دوربین به ظاهر دستگاه آسیب وارد کرده
  • استفاده محدود از نمایشگری که در پشت دستگاه تعیه شده
  • داغ کردن مداوم دستگاه در شرایطی که به آن فشار وارد می‌شود

شیائومی می ۱۱ اولترا پیش از هر چیز به خاطر دوربین تحسین‌برانگیزش به یکی از بهترین موبایل‌های پرچمدار بازار تبدیل شده است. با توجه به اینکه این دوربین برآمدگی بسیار بزرگی روی پنل پشتی ایجاد کرده، واقعا هم لازم بود با عملکردی بی‌نقص روبه‌رو باشیم. اما مدل جدید از خانواده می همین‌جا کار را به پایان نمی‌رساند و تقریبا در تمام حوزه‌ها به بالاترین امتیاز ممکن دست پیدا می‌کند: چه موضوع صحبت نمایشگر و باتری باشد چه عملکرد پردازنده و کیفیت ساخت.

سیستم دوربین را می‌توان حقیقتا اصلی‌ترین دلیل برای خرید موبایل هوشمند می ۱۱ اولترا به حساب آورد. به عنوان دوربین اصلی، بزرگ‌ترین سنسوری که تاکنون روی بدنه یک اسمارت‌فون تعبیه شده را در می ۱۱ اولترا خواهید یافت و دو سنسور بزرگ دیگر هم برای تصویربرداری فوق عریض و تله پریسکوپ ۵ برابری کاربرد دارند. گفتنی است که هر سه سنسور عملکردی عالی از نظر کیفیت تصویربرداری و فیلم‌برداری به نمایش می‌گذارند. در این بین یکی از منحصربه‌فردترین قابلیت‌های می ۱۱ اولترا، نمایشگر ثانویه‌ای است که روی پنل پشتی دستگاه تعبیه شده و به شما اجازه می‌دهد به شکلی متفاوت از هر موبایل دیگری به ثبت تصاویر سلفی بپردازید. البته یک نقطه ضعف واقعی این است که از این نمایشگر ثانویه نمی‌توان برای تماشای ویدیو استفاده کرد.

نمایشگر اصلی دستگاه از طرف دیگر، بهترین نمایشگری است که درون موبایلی به جز دیوایس‌های سری گلکسی سامسونگ خواهید یافت. عمر باتری بالاتر از آن چیزی است که به صورت میانگین در موبایل‌های رقیب مشاهده می‌کنیم و با فاصله کمی از گلکسی اس ۲۱ اولترا در رده دوم قرار می‌گیرد. اما وقتی صحبت از سرعت شارژ باشد، می ۱۱ اولترا اساسا هیچ رقیبی ندارد و بهترین عملکرد ممکن را از خود به نمایش می‌گذارد. نرم‌افزار MIUI و چیپست اسنپدراگون ۸۸۸ ترکیبی فوق‌العاده هستند و باعث می‌شوند تجربه کاربری دستگاه بسیار روان و صیقل خورده باشد. تمام این سخت‌افزارها و نرم‌افزارها نیز درون بدنه‌ای قرار گرفته‌اند که شکلی پر زرق و برق‌تر از تمام موبایل‌های مجهز به شیشه و سرامیک دارد.

اما باید به این موضوع اشاره کرد که بدنه دستگاه به شکل محسوسی سنگین است و ابعاد می ۱۱ اولترا هم شاید چیزی نباشد که به مذاق تمام کاربران خوش بیاید. به زحمت کسی را نیز خواهید یافت که از برآمدگی بزرگ دوربین‌های پشتی انتقاد نکند. اما بار دیگر باید تاکید کرد که کیفیت تصویر، حقیقتا بی‌نظیر است.

اوپو فایند X3 پرو

مزایا:

  • طراحی بسیار زیبا با بدنه‌ای آینه و خطوطی که به دور دوربین کشیده شده‌اند
  • موبایلی مجهز به یکی از سریع‌ترین فناوری‌های شارژ سیمی و بی‌سیم
  • کیفیت تصویربرداری و فیلم‌برداری خارق‌العاده، چه در روز و چه در شب
  • دوربین میکروسکوپی جذاب و منحصربه‌فرد

معایب:

  • کمترین عمر باتری در میان موبایل‌های رقیب
  • دوربین تله‌فوتو نیازمند لرزشگیر اپتیکال تصویر و همینطور زوم بیشتر از ۲ برابر است
  • عرضه محدود در بازار

یک سال دیگر فرا رسیده و باز هم شاهد یک موبایل معرکه دیگر در خانواده اوپو فایند هستیم. موبایل اوپو فایند X3 پرو همان مسیری که پیشتر با دیوایس‌های پرچمدار بی‌نظیر اوپو آغاز شده بودند را ادامه داده و گزینه‌ای جذاب برای مشتریان به حساب می‌آید. این مدل به یک دوربین میکروسکوپی منحصر به فرد مجهز است که یک حلقه نور نیز در پشت دارد. از سوی دیگر شاهد سخت‌افزاری بی‌نقص هستیم که تقریبا در تمام حوزه‌ها عملکردی فراتر از انتظارات به نمایش می‌گذارد.

دو نکته کلی وجود دارد که می‌تواند باعث شود از خرید این دستگاه پشیمان شوید. مهم‌ترین مسئله، عمر باتری موبایل اوپو فایند X3 پرو است. عمر باتری برای موبایلی در این رده آنقدرها بد نیست، اما اساسا اوپو بازی را به تمام رقبای خود باخته است. نکته بعدی هم به دوربین تله‌فوتو مربوط می‌شود. با زوم تنها دو برابری، خریداران این دستگاه اساسا در حسرت زوم ۵ برابری یا حتی ۱۰ برابری که در بسیاری از موبایل‌های هم‌قیمت یافت می‌شوند باقی خواهند ماند.

اما اگر تصویربرداری از اجسام کوچک را نسبت به اجسام دوردست ترجیح می‌دهید، دوربین میکروسکوپ اوپو هیچ رقیبی ندارد. علاوه بر این، دو سنسور دیگری که در پشت دستگاه تعبیه شده‌اند نیز هیچوقت دست شما را در پوست گردو نخواهند گذاشت و مهم نیست در چه شرایطی مشغول به تصویربرداری می‌شوید. و با وجود عمر باتری نه آنقدرها تحسین‌برانگیز، اوپو این نقص بزرگ را با سرعت شارژ دستگاه جبران کرده است، چه موضوع صحبت شارژ سیمی باشد و چه بی‌سیم. ناگفته نماند که برخلاف موبایل می ۱۱ اولترا، دوربین اوپو فایند X3 پرو برآمدگی بسیار کوچک‌تر و قابل تحمل‌تری دارد و همین باعث شده طراحی خوش‌قیافه‌تری نیز داشته باشد.

ویوو X60 پرو پلاس

مزایا:

  • کیفیت ساخت بالا، ظاهر پریمیوم، بسته‌بندی بسیار جذاب
  • عملکرد سطح بالای پردازشگر
  • کیفیت تصویربرداری عالی در تمام سناریوها
  • لرزشگیر معرکه ویدیو

معایب:

  • تجهیز به نمایشگر 1080p برخلاف رقبایی که نمایشگر 1440p دارند
  • عدم پشتیبانی از استاندارد IP برای مقاومت در برابر گرد و خاک و آب
  • عدم وجود اسپیکرهای استریو

این دستگاه ممکن است یکی از نامتعارف‌ترین گزینه‌های موجود در این لیست به نظر برسد، اما ویوو X60 پرو پلاس به طور یقین لیاقت حضور یافتن در مقاله بهترین پرچمداران سال ۲۰۲۱ را دارد. مثل هر موبایل دیگری، در ساخته جدید ویوو هم نواقصی را خواهید یافت که از جمله آن‌ها می‌توان به عدم پشتیبانی از استاندارد IP برای مقاومت در برابر گرد و خاک و آب و همینطور عدم تعبیه اسپیکرهای استریو روی بدنه اشاره کرد. از طرف دیگر، نمایشگری که رزولوشن 1080p را به نمایش درمی‌آورد با استانداردهای کنونی پرچمداران تطابق ندارد. اما تمام نواقصی که می‌توان در این موبایل یافت همین‌جا به پایان می‌رسد.

از مشکلات که بگذریم، ویوو X60 پرو پلاس به چند طریق می‌تواند دستگاهی متمایز از دیگر دیوایس‌های موجود در بازار به حساب آید. این دستگاه به بهترین شکل ممکن از چیپست اسنپدراگون ۸۸۸ شرکت کوالکام بهره گرفته و بالاترین سرعت کلاک را با خود به همراه می‌آورد (البته باید از موبایل‌های گیمینگ چشم‌پوشی کرد). از سوی دیگر، لرزشگیر دستگاه به هنگام فیلم‌برداری هم بهترین چیزی است که در بازار فعلی خواهید یافت و این تنها یکی از ویژگی‌های دوربین معرکه دستگاه است. بدنه پشتی دستگاه از جنس چرم مصنوعی است و بسته‌بندی دستگاه هم به شکلی بسیار جذاب صورت گرفته.

سامسونگ گلکسی زد فولد ۲ 5G

مزایا:

  • فرم فاکتور حقیقتا نوآورانه و بهبودهای ساختاری فراوان نسبت به نسل قبلی گلکسی زد فولد
  • پتانسیل‌های سخت‌افزاری فراوان و نرم‌افزاری که از تمام آن پتانسیل‌ها استفاده می‌کند
  • عملکرد عالی اسپیکرهای دستگاه

معایب:

  • چیپست اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس موجود در دستگاه از مشکل داغ کردن رنج بردن و عملکردی ضعیف‌تر از آنچه که باید دارد
  • سرعت شارژ نسبتا کم باتری
  • دوربینی که عملکردی در سطح یک پرچمدار واقعی ندارد

سامسونگ بار دیگر دست به توسعه موبایلی تاشو زده و این یکی، بهترین موبایل تاشویی است که تاکنون سر از بازار دیوایس‌های هوشمند درآورده است. اگر موبایل‌های هوشمند معمولی دیگر برای شما جذابیتی ندارند، به طور یقین باید نیم نگاهی به موبایل گلکسی زد فولد ۲ سامسونگ بیندازید.

نسل دوم از موبایل‌های تاشو سامسونگ همراه با بدنه و مقاومت بهبودیافته از راه می‌رسد و نمایشگری بزرگ‌تر از قبل دارد تا دیگر انتقادات وارده به کارکردپذیری نسل نخست تکرار نشوند. البته هیچ‌یک از دو پنل نمایشگر دستگاه به اندازه موبایل تاشویی که هواوی ساخته بزرگ نیستند. در سمت نرم‌افزار، کره‌ای‌ها از پوسته OneUI بهره گرفته‌اند تا همه‌چیز شکلی دسترسی‌پذیرتر به خود بگیرد و به لطف فرم فاکتور جذاب دستگاه، مولی تسکینگ و تصویربرداری سلفی به سطوحی کاملا تازه و دیده نشده برده شده است.

سیستم دوربین موجود در گلکسی زد فولد ۲ به هیچ وجه بد نیست، اما در عین حال یارای برابری با دیگر موبایل‌های پرچمدار و غیر تاشو سامسونگ را ندارد. برای مثال خبری از سنسور پریسکوپ در این موبایل نیست و سایر سنسورها هم بهترین چیزی نیستند که در بازار خواهید یافت. گلکسی زد فولد ۲ اما می‌تواند عمر باتری قابل قبولی از باتری دو تکه‌ای خود به دست آورد و از این نظر بهتر از هواوی میت ایکس ۲ ظاهر می‌شود. در مجموع به نظر می‌رسد که دوران آزمون و خطای سامسونگ با مفهوم موبایل‌های تاشو به پایان رسیده و اگر بودجه‌ای نامحدود دارید، بالاخره می‌توانید با اطمینان خاصر هرچه تمام‌تر به سراغ بهترین موبایل تاشو بازار بروید.

هواوی میت ایکس ۲

مزایا:

  • طراحی نبوغ‌آمیز دستگاه و استفاده از لولاهایی به شکل قطره اشک که باعث می‌شوند هنگام تا کردن دستگاه هیچ هوایی در درزها نماند
  • نمایشگر داخلی تحسین‌برانگیزی که در حالت تا نشده تخت است، نرخ به‌روزرسانی ۹۰ هرتز روی هر دو پنل
  • عملکرد معرکه اسپیکر استریو
  • دوربینی که عملکردی هم‌سطح با دیگر پرچمداران دارد

معایب:

  • عرضه محدود در بازار کشورهای گوناگون به جز چین
  • عدم پشتیبانی رسمی از HDR روی نمایشگر
  • عدم پشتیبانی از شارژ وایرلس
  • پوسته EMUI 11 بر مبنای اندروید ۱۰ ساخته شده، خبری از سرویس‌های گوگل نیست

این یکی از موبایلی حقیقتا عامه‌پسند نیست که بتوانیم آن را به تمام کاربران پیشنهاد کنیم، اما هواوی میت ایکس ۲ کماکان لیاقت حضور یافتن در لیست بهترین پرچمداران سال ۲۰۲۱ را دارد. تازه‌ترین دیوایس تاشو هواوی برخی از مهم‌ترین مشکلات موجود در طراحی مدل قبلی را برطرف کرده و در عین حال به دیوایس صیقل خورده‌تر تبدیل شده و می‌تواند با فرم فاکتور جذاب خود،‌ نظر خیلی‌ها را به خود جلب کند.

لولاهای دستگاه که به شکل قطرات اشک طراحی شده‌اند باعث می‌شوند که هیچ فضایی میان درزهای دستگاه در حالت تا شده باقی نماند و این اصلی‌ترین مشکلی است که در طراحی گلکسی زد فولد ۲ به چشم می‌خورد. شیار داخلی هواوی میت ایکس ۲ هم بسیار اندک است و دو نیمه دستگاه به شکل تحسین‌برانگیز تخت کنار یکدیگر قرار می‌گیرند. به این ترتیب، هواوی از طراحی‌ای بهره گرفته که نمی‌تواند به صورت زاویه‌دار در دست قرار بگیرد و همین شاید برای برخی از مشتریان مشکل‌ساز شود. همینطور که در حال صحبت راجع به نمایشگر هستیم باید بگوییم که هر دو پنل نمایشگر هواوی میت ایکس ۲ از نرخ به‌روزرسانی ۹۰ هرتز برخوردار شده‌اند. در موبایل تاشو سامسونگ شاهد بهره‌گیری از نرخ به‌روزرسانی ۱۲۰ هرتز هستیم، اما وقتی دستگاه را تا می‌کنید این نرخ به ۶۰ هرتز کاهش می‌یابد.

هواوی میت ایکس ۲ از یک دوربین پیشرفته هم بهره می‌برد، دوربینی که می‌توان آن را کاملا هم سطح با تمام پرچمداران موجود در بازار دانست. از طرف دیگر سامسونگ قادر به تعبیه چنین سیستم دوربینی در گلکسی زد فولد ۲ نبوده است.

البته که هواوی میت ایکس ۲ نواقص خاص خود را نیز دارد که باعث می‌شوند مشتریان عطای این دستگاه را به لقای آن ببخشند. مهم‌ترین موضوع تحریم‌های گوگل و آمریکا علیه هواوی است که باعث شده این شرکت چینی به نسخه‌ای جدیدتر از سیستم عامل اندروید ۱۰ دسترسی نداشته باشد و پوسته‌ای که خود ساخته نیز آنقدرها تحسین‌برانگیز ظاهر نمی‌شود. علاوه بر این‌ها، خبری از شارژ وایرلس، پشتیبانی از HDR روی نمایشگرها و امکان افزایش حافظه داخلی هم نیست.

نظر خود را بگذارید
نظرات
میهمان
11/07/1400 09:57 ق.ظ
شیائومی و سامسونگ عالی بید
میهمان
09/09/1400 04:18 ق.ظ
555
میهمان
10/09/1400 05:22 ق.ظ
555
میهمان
12/09/1400 05:16 ق.ظ
555
میهمان
14/09/1400 06:44 ق.ظ
555