
راهنمای خرید بهترین موبایلهای میانرده سال ۲۰۲۱
آیا به دنبال خرید یک موبایل محشر و بسیار توانمند میگردید که قیمت آنقدرها کمرشکنی نیز ندارد اما نمیدانید باید به سراغ کدام از یک اسمارتفونهای موجود در بازار بروید؟ این مقاله قرار است به شما کمک کند و با تمرکز بر بهترین موبایلهای میانرده در سال ۲۰۲۱ نوشته شده است.
بازار موبایلهای میانرده طی چند سال اخیر با پیشرفتهای بسیار گسترده همراه بوده و برخی از کلیدیترین تولیدکنندگان و بازیگران این حوره توانستهاند قابلیتهایی که قبلا در انحصار موبایلهای پرچمدار بودند را به دیوایسهایی دسترسپذیرتر و ارزانقیمتتر بیاورند.
همین موضوع به عرضه گستره وسیعی از موبایلهای نبوغآمیز و مقرون به صرفه منجر شده که قیمتی بین ۴۰۰ الی ۸۰۰ دلار دارند. به این ترتیب، بازار اسمارتفونها حالا شکلی بسیار متفاوت به خود گرفته و لازم نیست سختگیرترین مشتریان صرفا به سراغ موبایلهایی بروند که با قیمت پایه ۱۰۰۰ دلار از راه میرسند.
تنها مشکل بازار موبایلهای میانرده کنونی این است که آنقدر با مدلهای گوناگونی روبهرو شدهایم که به سختی میتوان دریافت کدام موبایل برای کدام نیازها بهتر است. حتی در بازار این موبایلهای ارزانقیمت هم شاهد تنوع فراوان از نظر عمر باتری، کیفیت نمایشگر، عملکرد دوربین و پرفورمنس پردازنده هستیم.
اما ما آمدهایم که به شما در این مسیر کمک کنیم و در ادامه بهترین موبایلهایی که طی سال ۲۰۲۱ تست کردهایم را فهرستوار آوردهایم. هرکدام از موبایلهای موجود در این لیست تستها و بنچمارکهایی سختگیرانه را پشت سر گذاشتهاند تا بتوانیم از بالاترین کیفیت آنها برای خریداران بالقوه اطمینان حاصل کنیم. بنابراین بیایید بدون اینکه وقت را تلف کنیم به سراغ لیست بهترین موبایلهای میانرده در سال ۲۰۲۱ میلادی برویم. اما پیش از آن، به چند پرسش کلیدی که قطعا ذهن بسیاری از مشتریان بالقوه را درگیر خود کرده پاسخ خواهیم داد.
موبایلهای میانرده چه قیمتی دارند؟
تعریف کلی و جهانشمول برای موبایلهای میانرده، دیوایسی است که با قیمتی بین ۴۰۰ الی ۸۰۰ دلار روانه بازار شده و به دست مشتریان میرسد. البته در گذشته این بازه قیمت، برچسبهای ارزانتر را شامل میشد. اما طی سالهای اخیر شاهد افزایش نسبی قیمت موبایلهای هوشمند بودهایم و بنابراین لازم است برهه قیمتگذاری مورد نظرمان را نیز اندکی بالاتر ببریم.
آیا موبایلهای میانرده ارزش خرید دارند؟
طی چند سال اخیر، بازار موبایلهای میانرده واقعا دگرگون شده و به نوعی شکفته است. کمپانیهایی کلیدی و مهم مانند گوگل، شیائومی، وانپلاس، اوپو، سامسونگ و حتی اپل به طراحی و توسعه موبایلهای میانردهای پرداختهاند که قابلیتهای موجود در دیوایسهای پرچمدار را با خود به ارمغان میآورند. یکی از برجستهترین ویژگیهای اخیر هم پشتیبانی از نسل پنجم شبکههای مخابراتی یا همان 5G است و از سوی دیگر شاهد تعبیه نمایشگرهایی با نرخ بهروزرسانی بالا و دوربینهای اصلی قدرتمند در موبایلهای میانرده بودهایم. اساسا این موبایلها آنقدرها باکیفیت و معرکه شدهاند که این روزها به تمام خریداران بالقوه پیشنهاد میکنیم پیش از صرف هزینههای کلان بابت موبایلهای پرچمدار، نیمنگاهی به موبایلهای میانرده و گزینههای احتمالی در میان آنها داشته باشن.
آیا موبایلهای میانرده از 5G پشتیبانی میکنند؟
اگرچه تکنولوژی 5G هنوز رسما در ایران شروع به کار نکرده، اما کاربرانی که از موبایل خود برای چندین سال استفاده میکنند قطعا ترجیح میدهند موبایلی بخرند که مودم سازگار با نسل پنجم شبکههای مخابراتی را نیز در خود جای داده. خبر خوب اینکه 5G همین الان راهش را به بسیاری از موبایلهای میانرده باز کرده و شرکتهایی نظیر سامسونگ، اوپو، موتورولا، وانپلاس و گوگل همگی موبایلهایی سازگار با این تکنولوژی را روانه بازار کردهاند.
وانپلاس ۹
مزایا:
- نمایشگری که به خوبی کالیبره شده و مناسب تماشای فیلم و تجربه بازیها است
- دوربینی قدرتمند همراه با یک حالت پرو پیشرفته که میتواند دستکاری شود
- عملکرد محشر و تضمین شده برای مدتزمانی بسیار طولانی
معایب:
- عدم وجود نرخ بهروزرسانی متغیر در نمایشگر به این معنا است که در بالاترین تنظیمات، باتری به سرعت خالی میشود
- پردازش تصویر در دوربین میتواند اندکی زمانبر باشد
اگر کاربری حرفهای هستید و ناامیدانه نیاز به موبایلی پرچمدار دارید اما نمیتوانید از پس هزینههای بیش از ۱۰۰۰ دلاری اکثر مدلها برآیید، در آن صورت موبایل وان پلاس ۹ یکی از بهترین گزینههای پیش روی شما به حساب میآید.
این موبایل تمام قابلیتهایی که از یک پرچمدار انتظار دارید را در خود جای داده است. از برجستهترین ویژگیهای دستگاه میتوان به پشتیبانی از اتصالات مخابراتی 5G، قطعات سختافزاری داخلی معرکه و همینطور چند قابلیت انحصاری اشاره کرد که باعث میشوند دستگاه از برخی جهات حتی از رقبای قدرتمندی نظیر گلکسی اس ۲۱ سامسونگ هم بهتر ظاهر شود.
مهمترین نکته راجع به وان پلاس ۹، دوربین Hasselblad آن است. دوربین دستگاه در همکاری با این برند افسانهای و شناختهشده در دنیای تصویربرداری ساخته شده و وقتی صحبت از بازتولید رنگ باشد، سنسورهای پشتی وان پلاس ۹ به راحتی بهتر از گلکسی اس ۲۱ ظاهر میشوند. بعد از این هم شاهد یک سنسور ثانویه فوق عریض هستیم که گزینهای عالی برای تصویربرداری از مناظر دوردست به حساب میآید.
این موبایل ضمنا به یکی از سریعترین تکنولوژیهای شارژی که تاکنون مشاهده کردهایم مجهز شده است. تکنولوژی Warp Charge شرکت وان پلاس میتواند باتری را در کمتر از ۳۰ دقیقه، از صفر تا صد درصد پر کند و این رقمی حقیقتا باورنکردنی و تحسینبرانگیز به حساب میآید.
تنها نقطه ضعف این است که برخلاف گلکسی اس ۲۱ سامسونگ، نمایشگر OLED و ۱۲۰ هرتزی این موبایل از نرخ بهروزرسانی متغیر بهره نمیبرد. این یعنی تنها در دو حالت ۶۰ هرتز و ۱۲۰ هرتز قادر به استفاده از موبایل هستید و اگر مداوما از ۱۲۰ هرتز استفاده کنید، شاهد عمر باتری بسیار کمتر از حالت عادی خواهید بود.
شیائومی ردمی نوت ۱۰ پرو
مزایا:
- مقرون به صرفگی باورنکردنی
- نمایشگر امولد با نرخ تازهسازی ۱۲۰ هرتز
- دوربین رزولوشن بالا و با کیفیت
معایب:
- خبری از تکنولوژی 5G نیست
- برآمدگی دوربین اندکی بزرگ و بدقواره است
- نرمافزار دستگاه جای بهبود فراوان دارد
موبایل ردمی نوت ۱۰ پرو یکی از بهترین موبایلهایی است که میتوانید در این رنج قیمت و در بازار کنونی بیابید. در واقع شرکت چینی شیائومی در عرضه موبایلهای مقرون به صرفه به تبحری باورنکردنی رسیده و اساسا نمیتوان درک کرد که چطور تمام این مشخصات درون موبایلی با چنین برچسب قیمتی جای گرفتهاند.
کار را با مهمترین ویژگی دستگاه شروع میکنیم که یک نمایشگر امولد باکیفیت است و از نرخ بهروزرسانی ۱۲۰ هرتز پشتیبانی میکند. در کنار این نمایشگر هم مجموعهای از دوربینهای توانمند را شاهد هستیم. سنسور اصلی تعبیه شده در پشت دستگاه میتواند تصاویری ۱۰۸ مگاپیکسلی به ثبت برساند و در کنار آن شاهد دو سنسور دیگر فوق عریض و تلهماکرو هم خواهید بود که تصویربرداری در سناریوهای گوناگون را امکانپذیر خواهند کرد.
مشخصات سختافزاری دستگاه هم قابل قبول هستند و به عنوان مثال چیپست اسنپدراگون ۷۳۲ جی شرکت کوالکام را داریم که عملکردی روان را به همراه خواهد آورد. با این همه باید بدانید که ردمی نوت ۱۰ پرو از شبکههای مخابراتی 5G پشتیبانی نمیکند و بنابراین آیندهای آنقدرها تضمین شده ندارد.
یکی دیگر از نقاط ضعف این موبایل نیز نرمافزار MIUI است که از رابط کاربری بیش از حد پیچیده رنج میبرد و به اندازه پوستههای اندرویدی دیگر رقبا شستهرفته و زیبا نیست. اما خبر خوب اینکه با مقداری دستکاری تنظیمات میتوانید MIUI را تبدیل به چیزی بهتر نسبت به آنچه در حالت پیشفرض گیرتان میآید کنید.
شیائومی می ۱۱ لایت
مزایا:
- طراحی باریک و سبکوزن بدنه
- مشخصات سختافزاری قدرتمند
- پنل پشتی شیشهای
معایب:
- نرمافزار MIUI میتوانست بسیار بهتر باشد
- موبایلهای مقرون به صرفهتر از این هم در بازار یافت میشود
موبایل شیائومی می ۱۱ لایت 5G یکی از خوشمنظرترین و خوشاحساسترین موبایلهای میانردهای است که در بازار حال حاضر خواهید یافت: عمدتا به خاطر پنل پشتی شیشهای و طراحی بسیار باریکش که مشابه آن در هیچ موبایل 5G دیگری مشاهده نمیشود. اگر بخواهیم دقیقتر باشیم، این دستگاه قطری تنها معادل ۶.۸۱ میلیمتر دارد.
مشخصات سختافزاری هم گواه از توانمند بودن دستگاه میدهند. پیش از هر چیز یک نمایشگر امولد با نرخ بهروزرسانی ۹۰ هرتز داریم و زیر شنل دستگاه هم چیپست اسنپدراگون ۷۸۰ جی تعبیه شده. اما اگر پرفورمنس خالص بیشترین اهمیت را برای شما دارد، موبایلهای دیگری نیز در بازار یافت میشوند که توان پردازشی بیشتر را در ازای قیمتگذاری مشابه ارائه میکنند.
گذشته از نبود لرزشگیر تصویر اپتیکال، دوربین دستگاه هم یکی از بهترین جنبههای آن به حساب میآید. در پشت دستگاه سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسلی را خواهید یافت و در جلو هم دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی. هر دو سنسور عملکردی عالی در روز دارند اما در شب هنگام با مشکلاتی اندک روبهرو میشوند.
سامسونگ گلکسی اس ۲۰ فن ادیشن
مزایا:
- مجهز به چیپست اسنپدراگون ۸۶۵ کوالکام
- پنل ۱۲۰ هرتزی دوستداشتنی
- عرضه شده در گستره وسیعی از رنگهای زیبا
معایب:
- دوربینهای ثانویه آنقدرها معرکه نیستند
اگرچه قیمتگذاری ۷۰۰ دلاری باعث میشود به نظر با دیوایسی فراتر از میانرده روبهرو باشیم، اما در حال حاضر دیوایسهای پرچمدار حقیقی بازار قیمتی دو برابر بیشتر از این دارند و به این شرایط باید عادت کرد. سامسونگ در حرکتی خرق عادت و هوشمندانه، بسیاری از قابلیتهای موجود در پرچمدار سال گذشتهاش را به موبایل گلکسی اس ۲۰ فن ادیشن آورده و در عین حال تغییرات چندان زیادی هم به وجود نیاورده است.
از برجستهترین ویژگیهای موبایل گلکسی اس ۲۰ فن ادیشن میتوان به نمایشگر تخت از نوع اولد با نرخ بهروزرسانی ۱۲۰ هرتز که رنگهایی عمیق تولید میکند، ۶ گیگابایت حافظه رم پرسرعت و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی اشاره کرد. از سوی دیگر شاهد یک آرایه دوربین سهگانه روی پنل پشتی هستیم که از سنسور اصلی ۱۲ مگاپیکسلی با توانایی ثبت تصاویر بسیار روشن، پرجزییات و خوشرنگ و لعاب بهره میبرد. با استفاده از این دوربین متوجه میشوید عملکردش در تصویر برداری برای شبکههای اجتماعی و فیلمبرداری برای مشارکت در چتهای ویدیویی، کاملا قابل قبول است. با این حال باید این را گفت که یقینا موبایلهای سری گوگل پیکسل در این رنج قیمت، کیفیت تصویربرداری و فیلمبرداری به مراتب بالاتری را به ارمغان میآورند.
اما کار سامسونگ همینجا به پایان نرسیده و کرهایها به تعبیه انبوهی قابلیت دیگر نیز پرداختهاند که معمولا تولیدکنندگان در این رنج قیمت، عطای آنها را به لقایشان میبخشند. از جمله این قابلیتها میتوان به تکنولوژی شارژ سریع Qi، استاندارد IP68 برای مقاومت در برابر گرد و خاک و آب و همینطور پشتیبانی از حافظه داخلی قابل افزایش اشاره کرد.
ستاره واقعی نمایش در گلکسی اس ۲۰ فن ادیشن، چیپست اسنپدراگون ۸۶۵ شرکت کوالکام است و از طرف دیگر یک ورژن مجهز به اگزینوس ۹۹۰ را نیز داریم که ۱۰۰ دلار ارزانتر قیمتگذاری شده است. اسنپدراگون ۸۶۵ باعث نمیشود که دستگاه تواناییهایی فراتر از ورژن اروپایی سری گلکسی اس ۲۰ در سال گذشته میلادی داشته باشد، اما شاهد عمر باتری بهتر در مدل فن ادیشن هستیم. از سوی دیگر از تکنولوژی 5G هم پشتیبانی میشود که البته اگر در منطقه تحت پوشش نسل پنجم شبکههای مخابراتی زندگی نکنید، اهمیت آنقدرها زیادی نخواهد داشت.
در نهایت نیز به طراحی گلکسی اس ۲۰ فن ادیشن میرسیم که شباهت زیادی به موبایلهای فعلی سامسونگ در خانواده گلکسی اس ۲۱ دارد. این دستگاه از جنس پلاستیک سخت به جای شیشه طراحی شده. اما وقتی به صورت روزمره از آن استفاده میکنید، آرام آرام مهر بدنه مشکی مات آن به دلتان میافتد و متوجه میشوید که برخلاف اکثر موبایلهایی که پنل پشتی پلاستیکی دارند، اثر انگشت به وفور روی بدنه اس ۲۰ فن ادیشن باقی نمیماند. و در نهایت باید افزود گلکسی اس ۲۰ فن ادیشن در گستره وسیعی از رنگهای جذاب روانه بازار شه که از جمله آنها میتوان به آبی عمیق و قرمز روشن اشاره کرد.
گوگل پیکسل ۵
مزایا:
- بهترین دوربین ممکن در این رنج قیمت
- عمر باتری محشر
- نمایشگر بهرهمند از نرخ بهروزرسانی ۹۰ هرتز
معایب:
- طراحی نهآنقدرها بینقص
- موبایلهای مجهز به توان پردازشی بیشتر را نیز میتوان در بازار یافت
پیکسل ۵ شاید در اصل به عنوان موبایل پرچمدار شرکت گوگل معرفی شده باشد، اما قیمتگذاری آن به گونهای است که کماکان در بازار موبایلهای میانرده جای میگیرد. این موبایل ۶۰۰ دلاری برخلاف امثال وان پلاس ۸تی از بالاترین توان پردازشی ممکن بهرهمند نیست، اما در هر صورت انبوهی از ویژگیهای برجسته و تحسینبرانگیز را با خود به همراه میآورد.
به عنوان مثال دوربین مورد استفاده در پیکسل ۵ با اختلاف فراوان بهترین عملکرد را در میان موبایلهای میانرده به نمایش میگذارد. با ثبت تنها چند تصویر با این دوربین متوجه میشوید که سنسور اصلی ۱۲ مگاپیکسلی و سنسور ۱۶ مگاپیکسلی فوق عریض دستگاه تصاویری بسیار زیبا و بینقص به ثبت میرسانند. رنگها به شکلی دوستداشتنی به تصویر کشیده میشوند و از دامنه داینامیک بالا پشتیبانی میکنند. در ازای پولی که خواهید پرداخت، این بهترین دوربین ممکن است.
چیپست اسنپدراگون ۷۶۵ جی در کنار ۸ گیگابایت حافظه رم عملکردی خوب از خود به نمایش میگذارند، اما در هر صورت بهترین چیزی نیستند که در بازار خواهید یافت. از سوی دیگر هم شاهد پشتیبانی از نسل پنجم شبکههای مخابراتی و نمایشگر زیبای اولد با نرخ بهروزرسانی ۹۰ هرتز هستیم تا تجربهای جذاب از اسکرول کردن و گشتوگذار در اینترنت به دست آورید. ناگفته نماند که گوگل طبق روال همیشه به استفاده از بدنه فلزی لوکس، پشتیبانی از استاندارد IP برای مقاومت در برابر گرد و خاک و آب و همینطور شارژ وایرلس ادامه داده است.
سامسونگ گلکسی A52 5G
مزایا:
- نمایشگر معرکه
- پشتیبانی از نسل پنجم شبکههای مخابراتی
- عمر باتری طولانی
- پشتیبانی چند ساله از بهروزرسانیهای نرمافزاری
- لرزشگیر اپتیکال تصویر که عملکرد دوربین را به مراتب بهتر میکند
معایب:
- طراحی ساده دستگاه
- دوربینهای ثانویه ضعیف
با قیمتگذاری حدودا ۴۰۰ دلاری، موبایل سامسونگ گلکسی A52 5G یکی از ارزانقیمتترین گزینههای حاضر در این لیست به حساب میآید و اگر بخواهید اندکی در هزینه خود صرفهجویی کنید و در عین حال قابلیتهای زیادی را از دست ندهید، گزینهای کاملا مناسب به حساب میآید.
ستاره نمایش در موبایل میانرده سامسونگ، نمایشگر اولد ۶.۵ اینچی است که درست مانند بسیاری از موبایلهای گرانقیمتتر بازار از نرخ بهروزرسانی ۱۲۰ هرتز برای نمایش روان محتوا و همینطور پدید آوردن تجربهای بینظیر از بازیها بهره میبرد. این نمایشگر همواره یکی از نقاط قوت دستگاه به هنگام استفاده از آن خواهد بود و هیچوقت از تجربه کار با آن خسته نخواهید شد.
از جهات دیگر هم با پنل نمایشگر بسیار باکیفیتی روبهرو هستیم. تکنولوژی OLED رنگهای مشکی را به شکلی عمیق و دیگر رنگها را به شکلی بسیار شفاف به نمایش درمیآورد و رزولوشن 1080p آن هم به اندازه کافی وضوح دارد. در این خبری از پشتیبانی رسمی از دامنه داینامیک بالا نیست، اما نمایشگر روشن دستگاه کماکان گزینهای عالی برای تماشای فیلمها و سریالهای تلویزیونی و همینطور تجربه بازیها به حساب میآید.
زیر شنل این موبایل چیپست اسنپدراگون ۷۵۰ جی را خواهید یافت که همراه با ۶ یا ۸ گیگابایت حافظه رم به دست مشتریان میرسد. این چیپستی ضعیفتر از اکثر موبایلهای حاضر در این لیست است و مجموعا پرفورمنسی کمتر از سایرین ارائه میکند. اما با استفاده از دستگاه متوجه میشوید این چیپست برای رسیدگی به نیازهای روزمره کاربران کاملا کافی است و بازیهای روز را هم با کمترین مشکل به اجرا در میآورد. از سوی دیگر با خرید گلکسی A52 5G به ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی و درگاهی برای افزایش دسترسی خواهید یافت و موردم دوم حتی در موبایل پرچمدار و گرانقیمت گلکسی اس ۲۱ سامسونگ هم یافت نمیشود.
یک قابلیت تحسینبرانگیز دیگر، عمر باتری دستگاه است که به راحتی برای بیش از یک روز دوام میآورد. گلکسی A52 به باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی مجهز شده و با شارژر نسبتا سریع ۱۵ واتی شارژ میشود. روی پنل پشتی دستگاه هم یک دوربین اصلی خوب ۶۴ مگاپیکسلی همراه با لرزشگیر اپتیکال تصویر یافت میشود و دو سنسور ثانویه نهآنقدرها تحسینبرانگیز و دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی را نیز داریم.
در نهایت باید افزود که با خرید گلکسی A52 5G به بدنهای سازگار با استاندارد IP، چندین رنگ گوناگون و پشتیبانی نرمافزاری سه ساله تضمین شده از دستگاه دسترسی خواهید یافت. طراحی دستگاه اما اندکی بیش از حد ساده است و عمدتا از جنس پلاستیک ساخته شده است.
گوگل پیکسل 4a 5G
مزایا:
- دوربین عالی و همسطح با گوگل پیکسل ۵
- نمایشگر بزرگتر نسبت به گوگل پیکسل ۵
- عملکرد قابل قبول و پشتیبانی از 5G
معایب:
- طراحی اندک بیمایه دستگاه
- گوگل پیکسل ۵ قابلیتهای بیشتر را با هزینهای نهچندان بالاتر ارائه میکند
یکی از جالبترین محصولات گوگل در سال ۲۰۲۰ میلادی و در خانواده موبایلهای پیکسل، دیوایس گوگل پیکسل 4a 5G بود. این موبایل اساسا ترکیبی از دو دیوایس پیکسل 4a و پیکسل ۵ به حساب میآید که طراحی مورد اول را با دوربین و پشتیبانی از 5G در مورد دوم ادغام کرده است.
این بزرگترین موبایل پیکسلی است که گوگل تا به امروز روانه بازار کرده و به نمایشگری ۶.۲ اینچی مجهز شده است. این پنل اولد کیفیت بسیار خوبی دارد، اما آرزو میکردیم که از نرخ بهروزرسانی ۹۰ هرتز نیز پشتیبانی میکرد. از سوی دیگر خبری از قابلیت شارژ وایرلس و همینطور پشتیبانی از استاندارد IP نیست که باید در موبایلی با این برچسب قیمت وجود داشته باشند. از جمله مشخصات سختافزاری دستگاه میتوان به چیپست اسنپدراگون ۷۶۵ جی، ۶ گیگابایت حافظه رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی اشاره کرد. این دستگاه به صورت پیشفرض همراه با ورژن خالص اندروید ۱۱ از راه میرسد و این سیستم عامل شستهرفته یکی از برجستهترین ویژگیهای دستگاه به حساب میآید.
تستها نشان میدهند که عمر باتری دستگاه واقعا خوب است، اما اگر بخواهیم به سراغ بهترین ویژگی موبایل برویم باید به صحبت راجع به دوربین دوگانه آن بپردازیم. این دوربین همان دوربینی است که در پیکسل ۵ نیز تعبیه شده و این یعنی قادر به ثبت تصاویری بسیار پرجزییات و شفاف در سناریوهای گوناگون، از جمله شرایط کمنور است. اگر دوربین برای شما بیشترین اهمیت را دارد، گوگل پیکسل 4a 5G را باید در اولویتی بالاتر از هر موبایل دیگری در این لیست قرار دهید، خصوصا اگر نمیخواهید هزینه بیشتری را صرف خرید پیکسل ۵ کنید.
الجی ولوت
مزایا:
- طراحی بسیار بهبودیافته
- نمایشگر بزرگ، روشن و خوشرنگ و بعال
- پشتیبانی از تکنولوژی 5G
- تعبیه جک هدفون روی بدنه دستگاه
معایب:
- نمایشگر دستگاه تنها ۶۰ هرتز است
- برخی مشکلات مربوط به پرفورمنس
موبایل الجی ولوت آخرین تلاش این برند کرهای برای ساخت یک میانرده پریمیوم بود و اتفاقا یکی از جذابترین موبایلهایی نیز به حساب میآید که الجی در تمام دوران فعالیت خود در این بازار ساخته است، عمدتا به لطف طراحی بهبودیافتهاش و همینطور پشتیبانی از تکنولوژی 5G.
درست مانند بسیاری از موبایلهای دیگری که امسال مشاهده کردهایم، موبایل الجی ولوت از چیپست بسیار توانمند اسنپدراگون ۷۶۵ جی قوت میگیرد و گرچه این سریعترین دیوایسی نیست که در بازار مییابید (خصوصا در قیاس با گلکسی اس ۲۰ فن ادیشن و وانپلاس ۸ تی)، اما همچنان اکثر نیازهای کاربران را برآورده میسازد. علاوه بر اینها، مودم 5G درون بدنه قرار گرفته و بنابراین اگر روزی امکان اتصال به نسل پنجم شبکههای مخابراتی مهیا شود، میتوانید از سرعت بالاتر دانلود و آپلود لذت ببرید.
از دیگر نکات برجسته راجع به دستگاه میتوان به نمایشگر بزرگ، روشن و خوشرنگ و لعاب آن همراه با پورت ۳.۵ میلیمتری هدفون اشاره کرد. حتی میتوانید برای این موبایل یک کیس Dual Screen بخرید و به تماشای محتوا روی دو نمایشگر بپردازید.
آیفون SE 2
مزایا:
- دوربین عالی برای اکثریت کاربران
- پرفورمنس بینظیر
- نرمافزار معرکهای که استفاده از آن برای هرکسی آسان و بیدردسر است
معایب:
- طراحی خستهکننده
موبایل آیفون SE 2 دستگاهی بسیار ساده است. این موبایل شباهت زیادی به آیفون ۷ یا آیفون ۸ دارد، اما از مشخصات سختافزاری موجود در آیفونهای جدیدتر استفاده میکند. این دستگاه سریع است، به دوربینی عالی مجهز شده و عمر باتری قابل قبول دارد.
آنچه این دستگاه را حقیقتا از دیگر دیوایسهای حاضر در لیست ما جدا میکند، ابعادش است. این موبایل با ابعاد کوچکی ساخته شده و بنابراین نمایشگر آن مناسب افرادی است که میخواهند با تنها یک دست از دستگاه استفاده کنند.
آیفون SE 2 حتی همراه با دکمه هوم فیزیکی Touch ID از راه میرسد. از دیگر قابلیتها میتوان پشتیبانی از استاندارد IP67 برای مقاومت در برابر گرد و خاک و آب، پشتیبانی از شارژ وایرلس و عرضه در رنگبندیهای متنوع اشاره کرد.